info
Scapino Ballet Rotterdam
Scapino Ballet Rotterdam
Two Tales
vr 19 mei 2023 | 20:15
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
In Two Tales vertellen jonge opkomende dansmakers indringende verhalen met stevige wortels in de overleveringen en gebruiken van hun geboortegrond. Choreografen duo Danae & Doinysios (Free at last) en choreograaf Erika Silgoner (The Mourning) zijn beide winnaars van de XL production Award van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC). Uitgevoerd door en gecreëerd met de dansers van Scapino Ballet Rotterdam. Free at last

The Mourning
Het dansstuk The Mourning is een liefdesverhaal, klucht en tragedie ineen. Vanuit haar Siciliaanse achtergrond maakt choreografe en theatermaakster Erika Silgoner met acht dansers een levendige en filmische choreografie. Verdriet, humor, ironie, passie en hilarische momenten wisselen elkaar af. Met adembenemende partnering en virtuoze dans weet Silgoner de aandacht van het publiek van het begin tot het eind vast te houden.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig