info
De onzichtbare man 4+
De onzichtbare man 4+
Artemis
za 28 jan 2023 | 16:00
| Jeugd
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 10,00
Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven? De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Jetse Batelaan regisseerde in 2014 De man die alles weet. Een kleutervoorstelling waarin René van 't Hof ouders én hun piepjonge kroost liet bulderen van het lachen. “Geniaal”, oordeelde NRC Handelsblad. Voor De onzichtbare man bundelen René Groothof én muzikant Keimpe de Jong hun krachten. Een voorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor die elke kijker op het puntje van zijn stoel zal zetten.

De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival. 

 

Het Nationaal Theaterweekend is een jaarlijks evenement waarbij ruim 70 theaters in heel Nederland hun deuren openen. Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 27, 28 en 29 januari 2022 geniet je voor slechts €10 van een voorstelling. 

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. 

 

SPEL: RENÉ GROOTHOF, NIMUË WALRAVEN EN MARIJN BRUSSAARD

 

 

 

 

 
 
Theaterkrant
De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in De onzichtbare man prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.
 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig