info
Redo, Denden A'dams Andalusisch Orkest
Redo, Denden A'dams Andalusisch Orkest
REMLA
vr 11 mrt 2022 | 20:15
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht? Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling REMLA. Gestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan Ait Chitt en Denden Karadeniz – bekend in de wereld van hiphop & breaking – op zoek naar verbinding. Die zoektocht begint met het nemen van een eerste stap, met als uitgangspunt hun roots.

#dans   #verbinding   #arabischewereld   #amsterdamsandalusischorkest

 

De dansers vinden hun identiteit veelal in de wereld van hiphop & breaking, maar beiden hebben roots in de Arabische wereld. Geleid door live muziek van het AAO start de zoektocht naar herinnering en verbinding. Laten ze voetstappen achter, of steken ze de kop in het zand?

 

CHOREOGRAFIE: SHAILESH BAHORAN IS.M. REDOUAN AIT CHITT EN DENDEN KARADENIZ | DANS: REDOUAN AIT CHITT EN DENDEN KARADENIZ | MUZIEK: AMSTERDAMS ANDALUSISCH ORKEST | DRAMATURGIE EN MUZIKAAL ADVIES: MOHAMED AADROUN | PRODUCTIE: DE MEERVAART, HET AMSTERDAMS ANDALUSISCH ORKEST EN IRCOMPANY

 

Foto: Guillermo Mariano

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig