info
Stephanie Louwrier
Stephanie Louwrier
The show must go on
di 16 nov 2021 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
The show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.

#muziektheater   #stephanielouwrier   #rauw   #brutaal   #muzikaal

 

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

 

CONCEPT EN SPEL: STEPHANIE LOUWRIER | MUZIEK: CHRISTIAAN VERBEEK | REGIE: CASPER VANDEPUTTE| KOSTUUMS: DYMPH BOSS | LICHT/VORMGEVING: JULIAN MAIWALD

 

Foto: Melvin Simons

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 
 
De Volkskrant
"Met een glansrol voor het gekooide beest, dat flemend slijmt voor een avondje vrij. En in een duivelse dialoog met familieleden vat ze haar erfelijk belaste strijd tegen alcoholische verleidingen raak samen. Dit laat de grillige performer zien die Louwrier zo uitzonderlijk maakt." de Volkskrant ?????
het Parool
“Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.” “Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat.”
Theaterkrant
“De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend.” “Sublieme schemerzone van nuchter alcoholisme” “Het is fascinerend en losgeslagen tegelijkertijd, een razende theatrale carrousel van een vrouw die onophoudelijk in de vechtstand staat en uitstraalt dat ze zich niet gewonnen geeft.”

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival