info
Johan Goossens
Johan Goossens
Kleine Pijntjes
do 26 mei 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 21,50
Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnenzitten nog steeds geen bas akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven?

#cabaret   #liedjes   #verhalen   #humor

 

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een... Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes. Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

 

Foto: Anne van Zantwijk

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 
 
Theaterkrant
Theaterkrant over Daglicht: Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.
NRC Handelsblad
NRC Handelsblad over Vlam: Eerlijk, grappig en ontroerend.
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig