info
Een leven samen
Een leven samen
Als je elkaar iedere dag opnieuw ontmoet
vr 05 feb 2021 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna weer opnieuw verliefd te worden.

#allesisliefde   #intiem   #vergeetmeniet   #ontmoeten

 

Een leven samen is een intieme en liefdevolle musical gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
vr 05 feb 2021 | 16:00     | Theaterzaal  
Trouw
"Het idee was mooi, maar ‘Een leven samen’ is niet de voorstelling die het had kunnen worden."
Theaterkrant
"Een leven samen is met zijn kleinschalige opzet een sympathieke productie, maar heeft zowel qua spelintenties als tempo baat bij versobering."
De Telegraaf
"De personages weten langzaamaan toch onder je huid te kruipen, de melodielijnen van Ad van Dijk zetten zich in je aderen vast en de vier acteurs zingen zich een weg naar je hart en laten zien dat je vooral je hart moet volgen, voor het te laat is."

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig