info
Stormkamer • Sluitstuk
Stormkamer • Sluitstuk
De Grote Doe Eens Normaal Show
wo 14 apr 2021 | 20:30
| Toneel
  Het Speelhuis | Pleinzaal
Normaal
EUR 12,50
Goede opleiding. Check. Prima baan. Check. Leuke relatie. Check. Gezond verstand. Bingo! We vinken continue lijstjes af en leggen elkaar langs de meetlat. In ‘Het Sluitstuk: De Grote Doe Eens Normaal Show’ wordt onze obsessie met ‘normaal zijn’ ontleed. Regisseur Hanna gaat samen met een groep acteurs “de norm” te lijf. Hoe veel hokjes kun jij afvinken op je doe-eens-normaal-bingokaart?

#normoverschrijdend   #interactief   #bingo   #odeaananderszijn

 

Gezelschap Stormkamer heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar de vraag hoe we omgaan met afwijkend gedrag. Regisseur Hanna van Mourik Broekman sprak experts uit de psychiatrie en ervaringsdeskundigen op het gebied van verward gedrag. In De Grote Doe Eens Normaal Show gaat ze samen met een groep acteurs de norm te lijf. Hoe veel hokjes kun jij afvinken op je doe-eens-normaal-bingokaart?

 

Stormkamer

Een stormkamer is een ontmoeting buiten het rode pluche op het snijvlak van theater en maatschappij. Met een fascinatie voor frictie en voorliefde voor wrijving brengt Hanna verschillende opvattingen samen in één arena. Vier muren, verschillende waarheden, één dialoog: dat is een stormkamer.

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig