info
Paul de Munnik, JP den Tex & Kees Prins
Paul de Munnik, JP den Tex & Kees Prins
De Vertalingen
wo 13 apr 2022 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 24,50
Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex gaan – na hun show ‘Op Weg Naar Huis’ uit 2007 - opnieuw samen het theater in. De mannen vertaalden, zoals de titel al zegt, twintig iconische Amerikaanse popsongs uit de jaren zestig en zeventig. Ze onthullen het verborgen verhaal achter liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robbertson en Neil Young.

#onthullendeverhalen   #odeaandetaal   #ontheroad   #theaterroadshow

 

Daarnaast vertellen ze over hun fanatieke zoektocht naar de juiste woorden. Daarom is de voorstelling ook een ode aan het Nederlands. Aan de onverwachte mogelijkheden die onze moedertaal biedt om een befaamde buitenlandse tekst nieuw leven in te blazen.

 

ZANG, VERTELLINGEN EN MUZIEK: KEES PRINS, PAUL DE MUNNIK EN JP DEN TEX | VIOOL: ALLIE SUMMERS | GITAAR: YVONNE EBBERS | WISSELENDE GASTZANGERESSEN: VERA VAN DER POEL EN STEPHANIE STRUIJK

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig