info
De Vloer Op
De Vloer Op
Fabian Jansen e.a.
vr 27 mei 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Fabian Jansen. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit. Dat leidt vaak tot verrassende, grappige, herkenbare of confronterende miniatuurtjes. Naast zijn gebruikelijke inbreng gaat Fabian Jansen in de theaterversie in op het vak van acteur en biedt zo een vermakelijk kijkje in de keuken.

#bekendvanTV   #gezientijdensdeopeningsweekvanHetSpeelhuis  #publieksfavoriet

 

Wat bezielt mensen om dit beroep te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Waarom wordt er zoveel vreemdgegaan onder acteurs? ‘De Vloer Op’ in het theater is niet alleen kijken naar boeiende, spontane creaties van een aantal topacteurs – bekend van film, tv en/of theater – maar ook nog eens een heel persoonlijke kennismaking met deze vakidioten.

 

Er zal opgetreden worden in wisselende samenstelling van o.a. Anna Raadsveld, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva Van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins, Sieger Sloot en Jeroen Spitzenberger.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig