info
Collectief Het Paradijs
Collectief Het Paradijs
Vormen van opdringerigheid
wo 19 mei 2021 | 20:15
| Beeldend Theater
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50
Negen personages maken een absurde busrit. Door allerlei vormen van opdringerigheid worden de personages gedwongen om zich tot elkaar te verhouden. Als de bus in een eindeloze bocht crasht, worden de personages naar hun privésfeer gelanceerd. Er is nog maar één toevluchtsoord: het eigen hoofd. Een beeldende voorstelling met fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst zeker niet wordt geschuwd.

(Scroll down for English)

 

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie ZIN.

 

#explosievespeelstijl   #pogingtegenvertrutting   #filmisch   #mime

 

Collectief Het Paradijs maakt beeldende voorstellingen met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst zeker niet wordt geschuwd. De groep omhelst opdringerigheid als laatste poging tegen de vertrutting van de samenleving. In een tijd waarin ‘hashtag-me-too-discussies’ en ‘fakenews’ ons steeds meer uit elkaar lijken te drijven hebben we een gezonde dosis opdringerigheid nodig. Hoe komen we anders aan het nummer van die leuke chick?

 

SPEL, PRODUCTIE EN VORMGEVING: SANTINO SLOOTWEG, JURRIAAN DE VOS, LEN PILLEN, LUUK WEERS, HALI NETO, SUE-ANN BEL, IVAR SCHUTTE, JASPER KOOPMANS EN VINCENT VAN WOERKOM | SCRIPT: KO VAN DEN BOSCH | REGIE: KO VAN DEN BOSCH (AKTE EEN), JAKOP AHLBOM (AKTE TWEE) EN NICOLE BEUTLER (AKTE DRIE) | LICHTONTWERP EN TECHNIEK: MARCEL SLAGTER | DRAMATURGIE: ELINE DE MEY

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
De Volkskrant
Zeven mannen met ontbloot bovenlijf en een vrouw halen onwaarschijnlijke caperiolen uit in een overvolle bus. Het is grof, hard en stoer, het gaat over verveling, irritatie en over de pornoficatie van de samenleving. Dat alles onder leiding van regisseur Ko van den Bosch, met een fraaie piëta als slotbeeld. Collectief Het Paradijs gaat komend seizoen avondvullend het theater in. Ik kan niet wachten.
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig