info
Motel Westcoast
Motel Westcoast
One of These Nights (laatste kaarten!)
vr 14 mei 2021 | 21:30
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,50
Motel Westcoast brengt sinds 2007 – tot genoegen van inmiddels zo’n 200.000 bezoekers - de populaire Amerikaanse Westcoast-muziek naar de theaters. Belangrijkste troef is de meerstemmige zang. De groep wijdt het programma voor de pauze helemaal aan de legendarische Eagles. In deel twee van de show staan befaamde groepen als Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en CCR in de spotlights.

(Scroll down for English)

 

#goudenrandje   #seventies   #stemspektakel   #meerstemmig

 

Bijna 200.000 bezoekers zagen inmiddels deze muziekproductie. De meerstemmige zang wordt geroemd. Muziekblad OOR schreef dan ook: ‘’Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast’’. De aanstekelijke muziek van deze groep zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers!

 

 ZANG: SYB VAN DER PLOEG, EDWARD REEKERS, BRENDA BEE EN JULIAN THOMAS | MUZIEK: VIJFKOPPIGE BAND MET O.A. HUBERT HEERINGA

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig