info
Peppa Pig Live (2+)
Peppa Pig Live (2+)
Schoolreisje naar het strand
za 30 apr 2022 | 14:00
| Jeugd
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 16,50
Peppa Pig, het ondeugende varkentje, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt met haar vriendjes naar het theater voor een spiksplinternieuwe familiemusical vol vrolijke meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors en staartkrullende varkentjeshumor. Peppa gaat met de hele klas op schoolreis naar het strand. Al in de bus begint de pret. Wie gaat er mee?

#bekendvanTV   #modderplassenpret   #meezingenenswingen  #lachenmetPeppaPig

 

Vandaag is de grote dag. De hele klas gaat naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint de pret. Wie gaat er mee op dit supergezellige ‘Schoolreisje naar het strand’?

 

REGIE: JORIS GOOTJES

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Theaterkrant
Theaterkrant over Peppa Pig Live - Verrassingsfeest: De figuren zijn aanbiddelijk mooi en lief en leuk. Het verhaal altijd positief en leuk: Peppa is jarig.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival