info
Brandweerman Sam Live (2+)
Brandweerman Sam Live (2+)
De Verloren Piratenschat
ma 25 okt 2021 | 16:00
| Jeugd
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 16,50
Brandweerman Sam rukt met al zijn vrienden uit voor een spiksplinternieuw vlammend verhaal vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties. Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder Eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

#allehensaandek   #vlammendeverhalen   #megasucces   #altijdparaat    #VriendenuitdePiekepolder

 

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg, dus komt het populaire kinderidool weer met een spiksplinternieuw vlammend verhaal naar het theater. Er wordt een speurtocht georganiseerd om de schatkist te vinden. De piratenteams gaan op pad, maar als zich een dichte mist om het eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Je hoort het, het wordt alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden bij deze spetterende voorstelling.

 

En... Na de voorstellingen kun je hen ook zelf ontmoeten in de foyer van het theater!

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
ma 25 okt 2021 | 14:00     | Theaterzaal  
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival