info
Rosa da Silva
Rosa da Silva
Daar moet je heen
wo 24 nov 2021 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Rosa da Silva, stralende winnaar van het Amsterdams Kleinkust Festival 2019, zingt, speelt en ergert zich mateloos in haar eerste avondvullende theatershow. Dat doet ze met een portie Portugees temperament en een dosis Drentse nuchterheid. Ook maakt ze de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar.

#zingen   #spelen   #ergeren   #stadenland   #plaatsvervangendeschaamte

 

Na het afgetekend winnen van het Amsterdams Kleinkunst Festival komt Rosa da Silva nu naar het theater. Ze neemt je mee naar 1995. Het jaar waarin ze als klein meisje meedoet aan de Mini Playbackshow en waar gelach klinkt om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

 

TEKST: ROSA DA SILVA | REGIE: TITUS TIEL GROENESTEGE | MUZIKANT: REMKO WIND | MUZIEK: DANIËL LOHUES, ROSA DA SILVA EN REMKO WIND

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Theaterkrant
De overstap van muziektheater naar kleinkunst lijkt een goede keuze. Hier is ze helemaal de baas van het podium.
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig