info
Hajo Bruins, Oda Spelbos e.a.
Hajo Bruins, Oda Spelbos e.a.
Bonita Avenue
vr 04 feb 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,00
In dit spannende familiedrama heeft Siem Sigerius, wiskundige, oud-topjudoka en rector magnificus van universiteit Tubantia een indrukwekkende staat van dienst. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie in zijn gezin. Terwijl Siems carrière tot grote hoogte stijgt, zakt hij privé steeds verder weg in een wereld van leugens en bedrog. Wie kan hij vertrouwen? Naar de bejubelde roman van Peter Buwalda.

#gedurfd   #wereldliteratuuroptoneel   #topcastbrengtbekroondboekopplanken   #familiedrama

 

Peter Buwalda is geen veelschrijver, maar wat hij schrijft is goud. Zijn internationaal veelvoudig vertaalde ‘Bonita Avenue’ won vijf literaire prijzen. In dit spannende familiedrama staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal.

 

TEKST: KOEN CARIS, NAAR DE ROMAN VAN PETER BUWALDA | REGIE: HANNEKE BRAAM | SPEL: HAJO BRUINS, WILLEM VOOGD, ALI ZIJLSTRA, ODA SPELBOS EN MARIJN KLAVER

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival