info
Huub Stapel
Huub Stapel
Het Huwelijk
do 16 dec 2021 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 29,50
Huub Stapel komt na zijn enorme theaterhit ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ met een nieuwe onemanshow. Als ervaringsdeskundige filosofeert, dicht en speelt hij in het pijnlijk grappige ‘Het Huwelijk’ over dit aloude instituut en confronteert hij je met de (on)gemakken, verleidingen, ergernissen, sleur, kwellingen, liefde en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er hoop op nieuw geluk.

#pijnlijkgrappig   #(on)trouw(en)   #Huubzingtspeeldicht   #heerlijkherkenbaar

 

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren.

 

‘Het Huwelijk’ is een pijnlijk grappige voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen. “Met bewonderenswaardige souplesse snelt hij langs bekende thema’s. Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.” (de Volkskrant)

  

REGIE: PAULA BANGELS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Trouw
Onbekommerd plezier. (…) Meesterlijk ook is hoe hij zijn publiek vanuit een schatermoment prompt stil kan krijgen voor wat serieuzere citaten tussendoor van uiteenlopende figuren als Carmiggelt, filosoof De Botton, Elsschot of Stapel zelf.
De Volkskrant
Met bewonderenswaardige souplesse snelt hij langs bekende thema’s. Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.
Theaterkrant
Stapel is afwisselend innemend, geestig, melig.
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig