info
Glodi Lugungu
Glodi Lugungu
Ze bedoelen het goed
wo 16 mrt 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50
De Volkskrant riep hem uit tot comedytalent van 2020. Je zou er klamme handen van krijgen. Maar ach, 2022 wordt sowieso het jaar voor en misschien ook wel van Glodi Lugungu. Want zijn langverwachte droom komt eindelijk uit: zijn eerste avondvullende theatershow. Daarin neemt Glodi je met onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar de andere kant van de medaille.

#Comedytalent2020   #Jury&PublieksprijsAmsterdamsKleinkunst   #ontwapenend   #Veelschwung

 

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2018:

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 
 
De Volkskrant
“Een goed verhaal vertellen leerde hij thuis, tijdens het avondeten. Zijn ouders zaten bij elkaar aan één tafel, de kinderen aan een andere. ‘Iedereen wilde iets vertellen, maar alleen als je een goed verhaal had luisterden de anderen naar je. Dat was de kunst: wie kan het beste vertellen, wie heeft het grappigste verhaal?’

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig