info
Servaes Nelissen • Feikes Huis
Servaes Nelissen • Feikes Huis
Beefteefjes
wo 07 apr 2021 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
“Hij giet zijn depressie in een hilarische, vrolijkstemmende vorm”, schreef de Volkskrant over het wonderbaarlijke drieluik van deze geweldige poppenspeler. Niet alleen geeft hij u een kijkje in zijn eigen donkere ziel. U maakt ook kennis met buurman Willem, een kunstschilder die al jaren geen kwast meer heeft aangeraakt, en dierentolk en hondenpsycholoog Renate Schoep, die seminars geeft over depressie bij honden.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie ZIN.

 

#vrolijkmakendrieluikoverdepressie   #hilarischehondenpsycholoog   #dolkomischedierentolk

 

Een voorproefje was te zien op het festivalterrein tijdens ons openingsweekend (2018).

 

SPEL, TEKST EN VORMGEVING: SERVAES NELISSEN | EINDREGIE: MARIJN VAN DER JAGT |  DRAMATURGIE: POL EGGERMONT | LICHT- EN GELUIDSONTWERP: RENÉ ROOD

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
De Volkskrant
Met ‘Beefteefjes’ giet Servaes Nelissen zijn depressie in een hilarische, vrolijkstemmende vorm.
Scenes
Veelzijdig en briljant. (…) Servaes Nelissen is een uiterst getalenteerd poppenspeler, een zeer originele geest en een sterk acteur. Hij bezit de gave om op geheel eigen wijze het tragische komisch te laten worden en het komische tragisch.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig