info
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman
De Pannekoekencaravan
do 23 dec 2021 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
De Pannekoekencaravan is de eerste theatervoorstelling van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Een avond die aantoont dat verkeerde keuzes niet bestaan en een echte vriendschap zelfs een desastreus foodtruckavontuur kan overleven. Op hun volstrekt eigen manier overdenken de mannen zichzelf, de wereld en vooral de zaal – in een hilarische theateravond met open einde.

#foodtruckavontuur     #hilarisch     #vanjournalistieknaarfoodtruck     #weerbarstigewerkelijkheid

 

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zagen tien jaar geleden geen brood meer in de journalistiek. Vandaar dat ze het over een andere boeg wilden gooien. Pannenkoeken verkopen op braderieën en festivals. Want zeg nou zelf, er is toch geen vrolijker product dan de pannenkoek? De werkelijkheid bleek weerbarstiger. ‘’Het was een unieke ervaring. Marcel bleek namelijk zowel de slechtste als leukste in dit métier te zijn’’, vertelt Gijs, ‘’en uitgerekend in Velp bleek hij geen bakkwaliteiten te hebben’’. Marcel: ‘’Mijn jeugdvrienden lagen op straat van het lachen. Daarna heb ik nooit meer mogen bakken’’.

 

Gijs Groenteman is interviewer en columnist voor onder andere De Volkskrant. Hij maakt de succesvolle podvasts De Grote Harry Bannink Podcast, Teun en Gijs Vertellen Alles en Met Groenteman in de Kast. Ook werkt hij mee aan de satirische talkshow Promenade.

 

Marcel van Roosmalen is columnist voor NRC Handelsblad, NPO Radio 1 en Studio Voetbal. Ook is hij bekend van zijn boeken over onder andere Vitesse en maakt hij de podcast De Krokante Leesmap. Vorig seizoen was hij te zien in de voorstelling Dit is Nederland.

 

Gijs en Marcel maken vanaf januari 2021 een wekelijks tv-programma over media voor BNNVARA.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival