info
Roué Verveer
Roué Verveer
Zo Goed Als Nieuw
vr 05 nov 2021 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
Verveer is een cabaretier die nergens problemen in ziet, daar grappen over maakt en zo elke zaal plat speelt. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Niet voor niets behoort Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Zijn nieuwe show ‘Zo Goed Als Nieuw’ wordt weer op-en-top Roué. Niks geen gekke dingen, gewoon zoals je hem gewend bent: optimistisch, vrolijk en hilarisch.

#vlijmscherp   #genadelozezelfspot   #goedgevoelgegarandeerd   #HeppiedePeppie

 

Zet je schrap voor een zo goed als nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties, genadeloze zelfspot en hier en daar een kritische noot. Alvast warmdraaien? Beluister dan de eerdere shows van Roué op Spotify.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 
 
De Volkskrant
De Volkskrant over zijn programma Heppie de Peppie: Een show van Roué Verveer is als een weerzien met een populaire oom op de verjaardag van oma: hij praat je in geuren en kleuren bij over wat hij heeft meegemaakt, er valt veel te lachen, er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig