info
Lonne Gosling
Lonne Gosling
Misschien moet ik zelf huilen
zo 26 jan 2020 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 15,00
Lonne Gosling (van oorsprong Stiphoutse) komt terug naar Helmond.

Een solo van een losgeslagen maar innemende actrice op haar retour (nog voordat iemand überhaupt van haar gehoord heeft).

Is het cabaret? Is het stand-up? Is het theater? Geen idee. Hoe dan ook, verwacht een absurde en eigenzinnige show over de sneuheid van het bestaan. Van regenwormen naar partyhoeve ’t Veuleke, van gemiste treinen naar Beyoncé, van de middeleeuwen naar iemand die Geurt heet. Lonne is bereid de zonden van de mensheid op zich te nemen. Het is smerig werk, maar iemand moet het doen.

 

Jochem Otten (directeur Theater Het Speelhuis en Cacaofabriek):

5000 mensen zagen Lonne in 2018 al in Het Speelhuis in haar glansrijke rol tijdens de openingsvoorstelling. Na bejubelde voorstellingen op theaterfestival Boulevard en honderden gymzalen, gaat Lonne Gosling nu solo de theaters in met Hoi.

Lonne voert je mee in haar gedachtekronkels. Van ontwapenend tot ongemakkelijk. Zelden iemand zien spelen waar je je zo mee vereenzelvigt. Want misschien gaat het ook wel over jou en ben je onderdeel van haar spel. Een kruising tussen toneel en cabaret? Wat het precies is weet ik eigenlijk niet. Ik weet wel dat je het echt moet gaan zien. Een avond waar je nog vaak aan terug zult denken.

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig