info
David Hordijk
David Hordijk
Further - Album Release
zo 20 okt 2019 | 15:00
| Muziek
  Het Speelhuis | Pleinzaal
Normaal
EUR 15,00
“Further” gaat voor mij over hoe je verder komt door juist minder snel te gaan.

“We leven in een snelle tijd. Alles lijkt steeds complexer te worden en sneller te moeten. “Further” gaat voor mij over hoe je verder komt door juist minder snel te gaan. Mijn wens is dat dit album mensen helpt om in deze tijd af en toe rustiger aan te doen.”

David Hordijk is een jonge componist en pianist met Helmondse roots. “Ik ben van kinds af aan al verliefd geweest en gebleven op de piano en het is nog altijd een veilige plek voor me. “

Zijn stijl doet denken aan componisten als Yann Tiersen en Ludovico Einaudi. Daarnaast put hij inspiratie uit klassiekere werken van onder andere Grieg, Satie en Beethoven.
David studeert Innovatiewetenschappen aan de TU/e, een inspirerende, maar ook uitdagende omgeving. Om de drukte te ontvluchten slijt hij menig uurtje op de openbare piano die voor de universiteitsbibliotheek staat. “Mijn pianospel geeft me rust in de drukte”.

Bij die piano ontmoette hij zijn vriendin, zangeres en pianiste Nienke Crijns. In deze ontmoeting sloeg de vonk ook muzikaal over. Zij zal met David de middag feestelijk afsluiten met twee samen geschreven nummers.

De kaartprijs is inclusief drankjes en na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar na te genieten en David te spreken.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig