info
Awkward I
Awkward I
Kyd (laatste kaarten!)
do 08 apr 2021 | 20:30
| Muziek
  Cacaofabriek | Popzaal
Normaal
EUR 19,00
Gloedvolle, warme folkliedjes

Na drie unaniem lovend ontvangen albums, twee Gouden Kalf-nominaties en bijdragen aan diverse muziektheaterproducties gaat AWKWARD i, het alter ego van liedjesschrijver en componist Djurre de Haan, voor het eerst het theater in. Vergezeld door bassist/pianist David Corel en cellist Jelte van Andel laat hij voornamelijk werk horen van het vorig jaar verschenen ‘KYD’, maar ook songs van eerdere albums en nummers die hij schreef voor film, theater en tv. “Gloedvolle, warme folkliedjes, die neigen naar pop en het ene moment sprankelen en het volgende melancholiek zijn. De Haan tovert de ene na de andere verleidelijke melodie tevoorschijn. (…) Het prachtige ‘KYD’ verdient een groot publiek.” (OOR)

 

OOR over de cd ‘KYD’:

“Gloedvolle, warme folkliedjes, die neigen naar pop en het ene moment sprankelen en het volgende melancholiek zijn. De Haan tovert de ene na de andere verleidelijke melodie tevoorschijn. (…) Het prachtige ‘KYD’ verdient een groot publiek.”

 

ZANG EN GITAAR: DJURRE DE HAAN (ALIAS AWKWARD I) | CELLO: JELTE VAN ANDEL | BAS EN PIANO: DAVID COREL

 

Deze voorstelling is met vrije zitplaatsen in de popzaal van de Cacaofabriek.

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 

 
 
De Volkskrant
Over de CD: “Zijn mooiste, best klinkende en rijkst gearrangeerde album. ‘KYD’ staat vol met liedjes die niet de geijkte route nemen, maar parmantig hun eigen weg zoeken.”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig