info
Lost Project
Lost Project
Man Down
vr 20 mrt 2020 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50

 Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie AVONTUUR.

 

Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn de mannen van LostProject het levend bewijs van. In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.  

 

Man Down is een confronterende voorstelling over de man (door de vrouw) en gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht LostProject-mannen met op de regisseursstoel Priscilla Vaudelle. Priscilla’s nieuwsgierigheid naar de man werd getriggerd door de verschillende mannen in haar leven: haar opa, haar vader, haar broer, haar man en haar (toen) toekomstige zoon. Dit resulteerde in een eerlijk stuk waar zij en de acteurs samenwerken om een divers maar vooral een reëel beeld van de man te portretteren.  

 

REGIE: PRISCILLA VAUDELLE SPEL: TIM VAN DEN HEUVEL, ERWIN KIENE, GUILERMO HAMEL, ROBBIE WALLIN, ZIGGY KNEL, JOSHUA SABAJO, RYAN PINAS, ARMAN TARHAN | GEPRODUCEERD DOOR LOSTPROJECT EN STICHTING TOLHUISTUIN

IInleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

 
 
Theaterkrant
“Het spel van de jongens is van grote kracht, met veel kerkenbare humor”
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig