info
Martijn Kardol
Martijn Kardol
Welkom
do 07 mei 2020 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
De opvolger van zijn geweldig ontvangen debuutprogramma

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuutprogramma ‘Bang’ loste hij de verwachtingen moeiteloos in: de ene na de andere viersterrenrecensie én een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018. Theaterkrant roemde zijn “zelfspot, hilarische observaties en superieure verteltechniek”. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

 

REGIE: WILMIE WILHELM | ARTIEST/ PRODUCTIE: MARTIJN KARDOL

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
De Telegraaf
"In ‘Welkom’ blijkt dat de sociaal onhandige Kardol zich het liefst permanent in zijn eigen huis zou verschansen. Hij voelt zich wel thuis in deze tijd van zelfscankassa’s, WhatsApp en online shoppen. Zo kan hij het contact met anderen tot een absoluut minimum beperken."
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig