info
Guido Weijers
Guido Weijers
Masterclass Geluk
vr 01 mei 2020 | 20:15
| College
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
Vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie ZIN.

 

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie. Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Hij balt alle opgedane kennis samen in uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen en komt met antwoorden op vragen. Hij belooft geen cabaret, maar garandeert wel dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

 

LET OP: Kaartjes voor deze voorstelling zijn niet middels de reguliere verkoop te verkrijgen, maar via een lotingsysteem. De loting heeft inmiddels plaatsgevonden en de voorstelling is uitverkocht.

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig