info
Jon van Eerd
Jon van Eerd
Herrie in de keuken
di 21 apr 2020 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 30,00
De vetste komedie van het jaar van de Koning van de Lach

 Harrie Vermeulen is terug, in de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie ‘HERRIE IN DE KEUKEN’ van Jon van Eerd. Krank- en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen en vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking! Met zijn impulsieve en eigenwijze karakter zet hij de ene domme stap na de andere, worden de hilarische problemen groter en groter en iedereen tureluurs.

 

SCRIPT EN LIEDTEKSTEN: JON VAN EERD | MUZIEK: MARK KUYPERS | REGIE: CAROLINE FRERICHS | SPEL: JON VAN EERD, ARIE CUPÉ, ANNE LAMSVELT, JOEY SCHALKER, LISS WALRAVENS E.A. | DECOR EN LICHTONTWERP: MARJOLEIN ETTEMA EN URI RAPAPORT

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 29,75 per persoon serveren wij een 3-gangen diner (exclusief consumpties). Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start. Meer informatie over het diner vindt u hier.

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u graag om 17u45 bij de hoofdingang van het theater.

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 

 
 
De Telegraaf
"Met in totaal slechts zes acteurs wordt weer een doldwaas universum vol grappen en grollen gecreëerd, inclusief een geinige politieachtervolging à la Comedy Capers."
Algemeen Dagblad
"Herrie in de keuken bewijst dat het karakter van Harrie nog lang mee kan, zolang er een verhaal op zijn lijf wordt geschreven dat bol staat van de surprises. En dat mag voorwaar een prestatie van Van Eerd heten."
 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig