info
Maartje & Kine
Maartje & Kine
Hoge Noot
do 16 apr 2020 | 20:15
| Muziektheater
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 16,50
“Verfrissende muzikale comedy.” (Leeuwarder Courant ****)

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

'Hoge Noot' is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de 'Groninger Rhapsody', ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

 

REGIE: TITUS TIEL GROENESTEGE

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 

 
 
Theaterkrant
“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig