info
Matzer Theaterproducties
Matzer Theaterproducties
Agatha
di 14 apr 2020 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 21,50
Wat doe je met liefde als deze verboden is?

 Een man en een vrouw ontmoeten elkaar, zoals elk jaar, in een strandhuis aan zee. Maar ditmaal is het anders. Het is de allerlaatste keer, zo heeft zij besloten. Tijdens deze ontmoeting – tjokvol gezamenlijke herinneringen – delen ze hun geheimen met elkaar. En met ons. ‘Agatha’ is een tragikomische voorstelling over liefde in zijn meest pure en ontroerende vorm, vol zinderende spanning. Wat doe je met liefde, als die verboden is? De voorstelling wordt geregisseerd door het aanstormende regietalent Liliane Brakema, die over het stuk zegt: “Iedereen die wel eens een verboden liefde heeft gehad, kent misschien wel het gevoel dat je denkt: ik doe het niet, ik doe het niet, ik doe het niet. En dan… gebeurt het toch. Of je houdt ’t tegen en dan gebeurt er iets anders, met jezelf.”

 

TEKST: MARGUERITE DURAS | REGIE: LILIANE BRAKEMA | COMPOSITIES: HELGE SLIKKER | SPEL: WENDELL JASPERS E.A.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

 Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig