info
Spinvis
Spinvis
In Werkelijkheid
wo 01 apr 2020 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
Nieuwe en nieuw gearrangeerde liedjes van een unieke stem in de Nederlandse popmuziek

Spinvis en celliste Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling, die in werkelijkheid over iets anders gaat. Want achter ieder verhaal schuilt weer een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. ‘In Werkelijkheid’ speelt zich af in een wereld die de onze zou kunnen zijn. Het wordt een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe liedjes en oudere pareltjes van Spinvis, opnieuw gearrangeerd, soms verstild, soms keihard.

 

“Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze. Met de nieuwe voorstelling ‘In Werkelijkheid’ weet Spinvis je opnieuw mee te nemen in zijn taalrijk universum, vol absurde gedachtesprongen en verrassende wendingen. De staande ovatie is meer dan terecht.” 8Weekly **** over het theaterconcert ‘In Werkelijkheid’

 

ZANG EN GITAAR: SPINVIS | ZANG EN CELLO: SAARTJE VAN CAMP | DECOR: JUDITH DE ZWART

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
De Volkskrant
de Volkskrant over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Een staande ovatie (…) voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.”
8Weekly
“Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze. Met de nieuwe voorstelling ‘In Werkelijkheid’ weet Spinvis je opnieuw mee te nemen in zijn taalrijk universum, vol absurde gedachtesprongen en verrassende wendingen. De staande ovatie is meer dan terecht.”
Theaterkrant
Theaterkrant over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Een wondermooie performance.”
NRC Handelsblad
NRC Handelsblad over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Originele en eigenzinnige Spinvis. (…) Klassiekers zijn fris gearrangeerd. De nieuwe nummers zijn juwelen van inventiviteit.”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig