info
Spinvis
Spinvis
Oog in oog
do 08 okt 2020 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

#oorstrelend   #nieuwesongs   #oudehits   #liedjesvoorstelling 

 

ZANG EN GITAAR: SPINVIS | ZANG EN CELLO: SAARTJE VAN CAMP | DECOR: JUDITH DE ZWART

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
De Volkskrant
Over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Een staande ovatie (…) voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.”
8Weekly
Over het theaterconcert In Werkelijkheid: “Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze. Met de nieuwe voorstelling ‘In Werkelijkheid’ weet Spinvis je opnieuw mee te nemen in zijn taalrijk universum, vol absurde gedachtesprongen en verrassende wendingen. De staande ovatie is meer dan terecht.”
Theaterkrant
Over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Een wondermooie performance.”
NRC Handelsblad
Over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’: “Originele en eigenzinnige Spinvis. (…) Klassiekers zijn fris gearrangeerd. De nieuwe nummers zijn juwelen van inventiviteit.”

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig