info
Trenddag Li Edelkoort
Trenddag Li Edelkoort
Een dialoog tussen food en interieur
vr 24 mei 2019 | 10:30
| Evenement
  Theater Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 295,00
Lidewij Edelkoort presenteert voor het 20e jaar haar trendprognose aan de leden van NII. Dat betekent dat haar forecast al zoveel jaren zijn weg vindt naar de diverse afdelingen bij de aangesloten bedrijven en dus 20 jaar collecties waarbij haar visie wellicht aan de basis heeft gestaan.

De presentatie vindt plaats in het nieuwe spraakmakende theater Het Speelhuis in Helmond. De Onze Lieve Vrouwe kerk is volledig omgebouwd naar een theater. Jochem Otten, zwaait er de scepter en hij zal zelf wat bijzonderheden over de locatie toelichten. Voorheen was Jochem Otten hoofd Onderwijs bij de Design Academy in Eindhoven. Dus geen onbekende in onze branche en een bijzondere mix komt hier samen.

 

'Een dialoog tussen food en interieur'

"Tien jaar geleden maakte ik een trend forecast waarin ik beweerde dat food belangrijker zou gaan worden dan fashion, dat is inderdaad een voldongen feit geworden. Maar de invloed van food gaat nog steeds verder en beïnvloedt nu materiaalontwikkeling, kleur en vormgeving. Daarom hebben we samen met het NII besloten om dit jaar 2019 te focussen op de dialoog tussen food en interieur." – Li Edelkoort, april 2019

En omdat food een belangrijk thema is beden we je een feestelijke lunch aan. Verantwoordelijk voor de lunch is Ogentroost. Ogentroost is een Amsterdams catering collectief dat kookt met toevoeging van eetbare bloemen. De tientallen bloemsoorten worden in eigen tuinen gekweekt op het terrein van ateliercomplex Nieuw en Meer, en daarmee worden prachtige taarten gemaakt; visueel verleidende cateringen en diners gerealiseerd en heerlijke producten ontwikkeld zoals oa bloemenzout, bloemenboter, bloemen-olien en -azijnen. Ogentroost brengt bloemrijk, poetisch, en feestvreugdeverhogend eten!

 

Programma

 

10.30 – 11.15  Ontvangst en registratie met koffie en taart

11.15 – 11.30  Introductie theater door directeur Jochem Otten

11.30 – 13.00  Trendforecast Lidewij Edelkoort

13.00 – 14.00  Feestelijke lunch gemaakt door Ogentroost

 

Meld je nu aan

 

Leden met een full membership hebben zoals gebruikelijk recht op 2 toegangskaarten.
Extra toegangskaarten voor collega's zijn te bestellen voor € 125,00 per persoon (ex. BTW).
Leden met een basis membership betalen € 125,00 p.p. (ex. BTW).
Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs € 295,-

Meld je direct aan via
info@interieurinstituut.nl en we bevestigen je deelname met verdere details.

 

Graag tot 24 mei!
Astrid en Edvard

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig