info
Johan Derksen e.a.
Johan Derksen e.a.
The Sound of The Blues & Americana
wo 07 okt 2020 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
In ‘The Sound of The Blues & Americana’ schurken blues en americana voortdurend tegen elkaar aan. Muziekliefhebber Johan Derksen mobiliseert de beste vocalisten en muzikanten uit beide genres. Denk aan (inter)nationale toppers als Malford Milligan, Di Reed, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee, die garant staan voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

#DeSnor   #rauweblues   #authentiekeamericana   #weergalozegitaarsolos   

 

Na het succesvolle ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’ richtte Johan Derksen ook het afgelopen seizoen al zijn peilen op de blues en americana. Het idee achter zijn shows is even simpel als geniaal: zet een waanzinnige begeleidingsband op het podium en vul die aan met artiesten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. Speciale gasten zijn Malford Milligan, voormalig frontman van onder meer de Greg Koch Band en The Boneshakers, en Di Reed, die hits scoorde met meidengroep Jade en de laatste vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick was bij Stevie Wonder en Rod Stewart. Zo staat ‘The Sound of The Blues & Americana’ garant voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

 

MET: MALFORD MILLIGAN, DI REED, SEAN WEBSTER, PHIL BEE, HILDE VOS, AJ PLUG, ERWIN JAVA, JACK HUSTINX, ERIC VAN DIJSSELDONK, ROEL SPANJERS, ROELOF KLIJN EN FOKKE DE JONG

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig