info
Cocktails
Cocktails
Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
di 05 mei 2020 | 15:00
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
Cocktails is een tragikomedie over kwetsbaarheid, veerkracht, en solidariteit

Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

 

De Telegraaf schreef over Wijn in 2018: “Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.”

 

TEKST: PHILIP WALKATE | REGIE: VICTOR VAN SWAAY | SPEL: VINCENT CROISET, TIJN DOCTER, MATTEO VAN DER GRIJN, DAVID LUCIEER EN XANDER VAN VLEDDER

 

Online inleiding

U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling per e-mail een online inleiding die is geschreven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van de Volkskrant.

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
De Telegraaf
'Tussen de acteurs klopt het als een bus. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de heren in het echte leven ook met elkaar bevriend zijn. Het spelplezier spat er op het toneel vanaf.'
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig