info
Pepijn Gunneweg
Pepijn Gunneweg
The Great Wonder
di 24 nov 2020 | 20:15
| Show
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 26,00
The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. In deze betoverende wereld gaat Pepijn (oud-Ashton Brother) samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

#odeaandeverwondering   #illusies   #bekendvanTV   #oud-AshtonBrother   

 

The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.  In deze vierdimensionale show deelt de oud-Ashton Brother acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken!

 

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…

 

 Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Algemeen Dagblad
Theaters in Nederland over The Great Wonder: Een voorstelling met een lach en een traan, een aaneenschakeling van circusacts, poëtische beelden, zang en variété. Pepijn pakt groots uit.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig