info
Tineke Schouten
Tineke Schouten
Highlights (laatste kaarten!)
di 03 mrt 2020 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 37,50
Hoogtepunten van de afgelopen 35 jaar en nieuw materiaal

 Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Legendarisch en toch steeds weer verrassend. Highlights was vorig seizoen al avond na avond uitverkocht; dit seizoen gaat Tineke onvermoeid verder. Ze put dan ook uit een carrière van meer dan 35 jaar vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Trouwe fans weet ze onophoudelijk te boeien. Terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten. Met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert de ware koningin van de typetjes steeds opnieuw een avond vol schaterlachen. Deze monumentale show maakt eens te meer duidelijk hoe iconisch haar oeuvre is. Een unieke kans om getuige te zijn van een legende!

 

PRODUCENT: THEATER FAMILIE & TIEPIES TIEN | LIEDTEKSTEN: TINEKE SCHOUTEN | MUZIEK: TINEKE SCHOUTEN | DECORONTWERP: ERIC GOOSSENS

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 29,75 per persoon serveren wij een 3-gangen diner (exclusief consumpties). Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start. Meer informatie over het diner vindt u hier.

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.

 
wo 04 mrt 2020 | 20:15     | Theaterzaal   (laatste kaarten!)
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig