info
Rayen Panday
Rayen Panday
Trigger
do 13 feb 2020 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50
Rayen Panday dwingt het ene na het andere lachsalvo af

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij ondertussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. Of achter de piano kruipt om een paar heerlijke nummers te zingen. Rayens vorige voorstelling, ‘Fenomeen’, kreeg vier steren van NRC: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.”

 

 “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater

 

 
 
Theaterkrant
Theaterkrant over zijn vorige show ‘Fenomeen’: “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.” “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt”
NRC Handelsblad
NRC Handelsblad over zijn vorige show ‘Fenomeen’: “Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (…) Een overtuigende voorstelling.” De pers over Fenomeen: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid”
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig