info
Doornroosje de musical (4+)
Doornroosje de musical (4+)
Van Hoorne (laatste kaarten!)
do 17 okt 2019 | 13:30
| Jeugd
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
Aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische humor

‘Doornroosje De Musical’ is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze feeërieke familievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is.

 

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

 

PRODUCENT: VAN HOORNE ENTERTAINMENT | ARTIEST: SITA VERMEULEN, TITUS & FIEN E.A. | REGIE: BAS GROENENBERG | FOTOGRAFIE: NICK VAN ORMONDT

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig