info
Dennis van Aarssen & Big Band
Dennis van Aarssen & Big Band
Start spreading the news
vr 06 dec 2019 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,50
Een heerlijke liedjesavond waarin The voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie

Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

 

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.

 

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verrassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

 

PRODUCENT: HET MEDIA COLLECTIEF | MUZIKANTEN: DENNIS VAN AARSSEN EN ORKEST  | FOTOGRAFIE: WILLIAM RUTTEN

 

 
 
Dagblad van het Noorden
“Miss Jones, Mister Bojangles, One for my baby en Fly with me gijzelen de zaal in stille overgave.”
 
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig