info
Karin Bloemen
Karin Bloemen
Souvenirs
di 28 mei 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,50
Ouderwets rijke Bloemen-show, met liedjes, conferences, typetjes é een verloting

Een nieuwe uitbundige La-Bloemenshow in Het Speelhuis! Met vertrouwde ingrediënten zoals hysterische jurken en dito decors, grote verhalen, weergaloze typetjes en ontroerende prachtsongs. Maar de ras-comédienne gooit ook ballast overboord en verloot persoonlijke items (jurk, schoenen, foto’s, tent) onder de toeschouwers. Een lotje uit de loterij en nu al een mooie herinnering als souvenir.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
De Volkskrant
'De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt ze vol overtuiging, in een eigenzinnige show'
Algemeen Dagblad
'Nieuwe Bloemen mag er zijn, vindt ze zelf. Ze heeft gelijk'
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig