info
Louise Korthals
Louise Korthals
Alles is er
do 21 nov 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 21,00
“Wat een kracht, wat een oer.” (De Telegraaf *****)

  Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie KRIS-KRAS (Theaterkring).

 

“Wat een kracht, wat een oer (…) een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort”, schreef De Telegraaf over ‘Alles is er’ en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren. De Volkskrant **** was vol “bewondering aan het einde van de kolkende rit” en Het Parool concludeerde: “De beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.” In ‘Alles is er’ gaat Louise Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bed kunt liggen? Alles is er tenslotte.

 

TEKST EN SPEL: LOUISE KORTHALS | REGIE: OLIVIER DIEPENHORST | REGIEADVIES: JESSICA BORST | MUZIEK: ERIK VERWEY EN MARK VAN BRUGGEN

 

 
 
Theaterkrant
Louise Korthals raakt alles
NRC Handelsblad
“Bij Louise Korthals zijn pret en engagement in balans. (…) Ze heeft een intrigerend programma gemaakt met fleurig geformuleerde teksten, vormvaste liedjes en puntige muziek. (…) Korthals’ debuut ‘Vlieguur’ was veelbelovend, ‘Zonder Voorbehoud’ is nog beter.”
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig