info
Richard Groenendijk
Richard Groenendijk
Om Alles!
vr 26 apr 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
HILARISCHE VERHALEN, OPZIENBARENDE ONTBOEZEMINGEN EN NIET TE VERSMADEN TYPERINGEN

Zijn meest succesvolle cabaretprogramma tot nu toe (overal 4 en 5 sterren-recensies) komt nu naar Het Speelhuis: scherp, grappig, ad rem en persoonlijk. Twee uur lang weet Richard Groenendijk met zijn ‘au naturel’ vertelkunst, zijn openheid en zijn vermogen te typeren de perfecte balans te vinden tussen bulderen en besmuikt ongemak. Een heerlijk evenwicht in een ijzersterke voorstelling van een van de grootste komieken van ons land.

 

“Het is bij Groenendijk alsof je in een warm bad stapt” (De Telegraaf) en “Een antiheld met allure.” (Parool)

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
De Volkskrant
"Met zijn hoge snelheid, sterke timing en rake stemmetjes laat Richard Groenendijk de zaal brullen van het lachen."
De Telegraaf
"Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes. Daarbij gaat hij ernstige onderwerpen zeker niet uit de weg, al verbindt hij er voor de zekerheid meestal dan toch maar wel een grap aan."
NRC Handelsblad
"Natuurlijk zit er hier en daar ook best een flauwe mop of een belegen anekdote tussen, maar met zijn grote dosis zelfspot en typerende vileine humor weet Groenendijk het publiek heel hard te laten lachen en af en toe ook een beetje aan het denken te zetten."
Algemeen Dagblad
"In Om alles! bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren."
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig