info
Thomas Acda
Thomas Acda
Motel
za 13 apr 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
EINDELIJK: ZIJN LANGVERWACHTE SOLOVOORSTELLING!

Hij won twee Musical Awards, schreef een boek, maakte een film en speelde de sterren van de hemel in ‘Fiddler on the roof’. Maar nu is hij terug in het theater - en gelukkig ook in Helmond! - met zijn langverwachte solovoorstelling ‘Motel’. Muzikaal cabaret met gitarist David Middelhoff vol hartverwarmende liedjes en verrassende verhalen over avontuur, liefde, dood, vallen en opstaan. De universele vraag ‘Hoe geef ik inhoud aan mijn leven?’ wordt in alle talen beantwoord, maar wel in het roestbruine timbre van multitalent Thomas Acda. En hoe hij ook goud spint, Acda staat nog altijd met zijn poten in het bluswater.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 

 
 
De Volkskrant
"Thomas Acda overdondert solo met meesterlijke vertellingen en spetterende liedjes"
NRC Handelsblad
"Thomas Acda zingt vol overgave op een hoverboard"
Algemeen Dagblad
"Energieke Acda is en blijft meesterverteller"
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig