info
Fahd Larhzaoui
Fahd Larhzaoui
Shirt uit Fahd
di 09 apr 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
HERKENBARE WORSTELING MET VRIJHEID

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met de succesvolle solo ‘Schijn’. In zijn nieuwe voorstelling bekijkt Fahd zijn lot even eerlijk, humoristisch en scherp. In ‘Shirt uit Fahd’ treffen we hem op een kruispunt. Het leven lacht hem toe, fysiek voelt Fahd zich beter dan ooit; als hij wil kan hij elke avond wild feesten. Toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken. De wurgende wortels waar hij zich in ‘Schijn’ van heeft ontdaan, dreigen Fahd alsnog te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen de grenzen als alles grenzeloos lijkt? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
De Volkskrant
"Niettemin vertelt Larhzaoui een indrukwekkend en bij vlagen onthutsend verhaal, dat je onmogelijk onberoerd kan laten."
het Parool
"Don Duyns schreef een monoloog die voortdurend schakelt in sfeer en locatie. Dat zorgt, mede door de strakke regie van Bram Jansen, voor een spannende dynamiek. Larhzaoui is een innemend performer die zijn publiek volop bij het verhaal betrekt."
NRC Handelsblad
"Menige film en tv-serie presenteert uit de kast komen als een happily ever after, een sprookje waarin we als liberale samenleving graag willen geloven. Claim je identiteit en wees vrij! Larhzaoui laat in zijn voorstelling zien dat de realiteit weerbarstiger is."
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig