info
Bram van der Vlugt
Bram van der Vlugt
Vogel - jubileumvoorstelling
za 06 apr 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50

Hij speelt graag en vaak in Helmond. En dus mag zijn speciale jubileum-voorstelling, als cadeau voor zijn 85ste verjaardag, niet in Het Speelhuis ontbreken. Auteur Thomas Verbogt (schrijver van alledaagse weemoed en melancholie) schept een nieuwe rol voor bijzonder acteur Bram van der Vlugt. Martinus is nooit meer weggegaan uit het stationsgebouw waar hij als dertienjarige is komen wonen – 75 jaar later blikt hij met kleinzoon Maarten terug op pijnlijk weggestopte herinneringen. Lastig want Martinus neemt graag een loopje met de waarheid. Bovendien krijgt Maarten zijn leven maar moeilijk op de rails. Een voorstelling van Kat op het spek, dat literatuur, theater en actualiteit verbindt, met steun van het VFonds (voor vrede, vrijheid en veteranenzorg).

 

TEKST: THOMAS VERBOGT, THIJS PREIN | SPEL: BRAM VAN DER VLUGT, THIJS PREIN | REGIE: PETER VANDEMEULEBROECKE | VORMGEVING: ROELOF POTHUIS

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig