info
Turks Fruit
Chris Peters, Ali Zijlstra e.a.
do 14 mrt 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 29,00
HOMMAGE AAN LIEFDESVERHAAL ZONDER WEERGA

Uitgeroepen tot beste Nederlandse film van de eeuw en nog steeds hoog genoteerd op boekenlijsten van scholieren: de autobiografische bestseller ‘Turks Fruit’ van Jan Wolkers heeft niets aan sensualiteit en ontroering ingeboet. Wat is spannender om de overdonderende liefde tussen een beeldhouwer en liftster live op toneel te zien en mee te voelen wanneer de verliefde vrouw in de bloei van haar leven ernstig ziek wordt? De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, broeierige hommage aan dit liefdesverhaal zonder weerga. Met Chris Peters (droomrol in film ‘Tonio’ en door Volkskrant uitgeroepen tot grootste acteertalent 2018) als Eric en Ali Zijlstra (films ‘Schneider vs Bax’ van Alex van Warmerdam en ‘Bankier van verzet’ van Joram Lürsen) als bruisende Olga.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig