info
Toneelschuur Producties
Het temmen van de feeks
za 09 mrt 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 24,50
NEPWIMPERS EN MANNENPUMPS IN FEESTELIJKE ‘FEEKS’

Dit gaat een heerlijk uitbundige ‘Feeks’ worden, met mannen in vrouwenrollen en andersom. Nu was dat in de tijd van William Shakespeare, toen hij ‘Het temmen van de feeks’ schreef, heel gebruikelijk. Het jonge regietalent Nina Spijkers (dochter van acteur Jaap Spijkers) betrekt er echter de #MeToo-discussie bij. Want Katharina (nu dus door Roeland Fernhout) staat bekend als de schrik van elke man, die met woorden en daden tegen het andere geslacht in opstand komt. Wonder boven wonder krijgt ze toch een huwelijksaanzoek. De rijke Petruchio (Astrid van Eck) is bereid haar te trouwen als de bruidsschat hoog genoeg is. Zijn vrienden verklaren hem voor gek. Maar hij heeft zo zijn methodes. Echter, wie temt nu eigenlijk wie?

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig