info
Lenette van Dongen
Paradijskleier - try out (laatste kaarten!)
za 16 feb 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
LENETTE LAAT JE WEER VERLIEFD WORDEN OP JE EIGEN LEVEN

Zit je tussen droom en daad uitgeput op de bank en weet je het ook effe niet meer? In ‘Paradijskleier’ laat rascomédienne Lenette van Dongen ons weer vallen voor ons eigen gewone leventje en legt ze onze onrealistische wensdromen op het hakblok. Saai is het nieuwe spannend, in haar hilarische optiek. Compleet gerimpeld voelt ze zich gelukkiger dan ooit. Met glunderende observaties pakt Van Dongen iedereen in. Al glibbert er ook een addertje onder het groene gras.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig