info
Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
De Waarheid
di 29 jan 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 34,00
TOPCAST IN HILARISCH EN PIJNLIJK STUK VAN FLORIAN ZELLER

Dat zal knetteren tussen topacteurs Huub Stapel en Johanna Ter Steege. Zij spelen Michel en Alice (de vrouw van Michels beste vriend), die een affaire hebben. Alice wordt verteerd door schuldgevoel – Michel kan goed leven met leugens. Tijdens een stiekem weekend komt het tot een onvermijdelijke confrontatie: kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug? Het grote Franse toneelschrijftalent Florian Zeller schreef deze wrange komedie over liefde, lust en ontrouw. Eerder was van hem ‘De Vader’ in Nederland te zien, met een prijswinnende Hans Croiset in de titelrol. Regisseur Gijs de Lange regisseert nu deze topcast, in dit stuk van de bekroonde Fransman, die ritmische zinnen schrijft als komische punchlines.

 

“De beste actrice ter wereld.” (filmregisseur Stanley Kubrick over Johanna Ter Steege)

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig