info
Sara Kroos
Zonder verdoving (laatste kaarten!)
wo 23 jan 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
‘ZONDER VERDOVING’ GAAT PIJN DOEN, VAN HET LACHEN: PUUR, EERLIJK EN ZWART

Een cabaretvoorstelling maken over een depressie. Je moet het maar durven. Cabaretière Sara Kroos durft het en het leverde haar 5***** op, bij de recensie op Theaterkrant.nl. ‘Zonder verdoving’ is zonder twijfel haar eerlijkste programma, ziel en zaligheid gaan bloot. Leed, crisis en dal worden gedeeld. Eerlijk, integer én ongekend grappig, Sara zwelgt niet in haar verdriet, ze komt niet naar Helmond voor genezing. Wat ben je zonder zekerheden? In de regen zonder jas? Sara Kroos: wakker en briljant.

 

“Een juweel van een voorstelling, die nergens therapeutisch of pathetisch wordt”, schreef Algemeen Dagblad over ‘Zonder verdoving’ en gaf vijf sterren aan deze meest gewaagde en persoonlijke voorstelling ooit van Sara Kroos.

 

We wisten al dat ze snoeihard, poeslief en schaamteloos grappig is, maar dit keer vertelt ze ook nog op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, over het leven dat haar wreed overviel. Wie of wat ben je zonder al je zekerheden en verdovingen?

 

Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Of dicht op het vuur. ‘Zonder verdoving’ gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig